2012. március 28., szerda

80.6kg

Ennyi voltam ma reggel, nem rossz, 1 hét alatt, amiben a nehéz napok is benne voltak, 0.6kg.
Tegnap megjött a jogsim, az ígért 1 hónap helyett, 2 hét alatt, vannak még csodák!
Nem vezettem 9 hónapja, a forgalmi vizsga óta, ma én hoztam haza az autót a boltból, jól ment, meglepően jól, de leizzadtam 5 perc vezetéstől:)
Ma elmentem a házidokimhoz, azzal, hogy diétázom és szeretném tudni milyen állapotban vagyok, nagyon kedves volt és megdicsért a diétáért, elküldött vér, vizelet és pajzsmirigy vizsgálatokra, pénteken megyek.
Remélem minden rendben lesz, vérnyomás oké, mondhatni tökéletes.

reggel kávé, 1 keksz                                            
ebéd 1 adag lencse,1 adag paprikás csirkével          
vacsi fél adag lencse, 1 kanál tarhonya, 1 virsli
este alma-grapefruit smootie

ez kb 1300 kcal és 120g ch

de inkább kicsit kevesebb, no mindegy, meg kellett ennem a maradékot, már elegem volt belőle, sztem a lencse kevesebb mint a táblázatban, mert diétásan készítettem.

mozgás, ma is megvolt a1.5 km-s séta

ja még annyi, szégyelltem megkérni a dokit arra, hogy mérjen meg, nem is tudom miért, na talán majd legközelebb...

3 megjegyzés:

  1. Mindjárt beérsz 80 alá, az nagy vízválasztó!

    Örülök, hogy elmész komplett kivizsgálásra. Nézd meg, hogy a vérképben vasat néznek-e, és ha nem, akkor kérd meg a dokit arra is, hogy egy szúrással túl légy rajta. Nőknek vasat időnként kötelező lenne megnézetni.

    És annak is örülök, hogy végre többet ettél, nagyon nem voltak jók azok a rendszeres 1000 kalória körüli napok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a lapot van rajta vas, de azért rákérdezek majd!
      ksz a tanácsot!

      Attól félek, ez az én butaságom lehet, h ha többet eszem akkor esetleg nem tudok megállni, pl tegnap ettem elég jól 1300 körül, erre este olyan éhes voltam, mint előtte nem nagyon, igaz ma meg alig voltam éhes...
      Mivel nem tűztem ki konkrét időpontot, azért nyáron szeretnék már bikiniben feszíteni, azt remélem az első-második hónap után, már kialakul egy rutin, amit könnyű lesz követni. Kalória és mozgás terén.

      Törlés
    2. Értem én, hogy hamar szeretnél sikereket elérni, de gondolj bele, hogy hány év alatt szedted össze a súlyfelesleget... nem megy egyik napról a másikra. És az sem jó, ha ennyire kiéhezteted magad, mert a rákövetkező pár napban lehet, hogy szebbet mutat a mérleg, de utána a szervezet reagál, és csúnya stagnálásba fog torkollani. A bőrödnek sem teszel jót a gyors fogyással. Egyél legalább 1200 kalóriát minden nap, az sem sok, bőven a napi felhasznált kalóriáid száma alatt marad, és kiegyensúlyozottabb eredményt biztosít.

      Törlés