2012. július 28., szombat

Megjöttem!

No, újra itthon!


Kellemes, totális kikapcsolódásban volt részünk, a végén már kicsit vágytunk is vissza!
Kiló száma változatlan, 72 kilóval mentem- ugyanannyival jöttem vissza, pedig ettem mindenfélét, csak a mennyiséget fogtam vissza (már amikor:)
Váradon, csütörtökön, Anyám szülinapi ebéddel várt minket: strasszburgi libamáj, zöldbab leves, sertésmáj lecsósan és marhanyelv kapribogyós mártásban, tiramisu.... mást nem is ettem aznap!


Másnap indultunk a hegyekbe, a Királyhágón megálltunk ebédelni, én  pacalcsorbát ettem, tejföllel, kenyérrel egy korsó sörrel, finom volt este dinnyéztünk és kevés kenyér és krémsajt, paradicsom-paprika volt a vacsora. Szombaton kirándultunk a Bivalyosba, a háziak sütöttek kapros-juhtúrós lángost, mi is kaptunk, isteni finom volt, az volt az ebédünk, aztán aludtunk egy óriásit, majd este sütögettünk a Jád partján, karajt és csirkecombot, salátával, zéró kólával! Vasárnap a maradék flekkenből rekonstruáltam a zakopanei gombás-tejfölös mártásos tésztát, a mártásba belevágtam a maradék sült húst és kevés cheddart reszeltem rá, ez sem volt rossz, vacsora hideg dolgok, zöldségekkel.




Hétfőn indultunk Juliékhoz, jól telt az idő, beszélgettünk, nevettünk, pecáztunk, ruhákat próbálgattunk, turiztunk, jógáztunk, jókat ettünk, ettünk-ittunk nem búsultunk :) sajnos  nagyon finom kenyeret lehet kapni náluk, próbáltam visszafogni magam amennyire lehet, több-kevesebb sikerrel...ja  és nagyon finom tortával várták K.-t a szülinapjára, amit nem is bírtunk elpusztítani..(szerencsére:))) Ettünk: sült husit és töltött cukkinit, másnap gulyást, dinnyét, harmadnap krumplilevest és dinnyét, rántottát, aztán csütörtök délelőtt indultunk haza! Útközben bekaptam egy hot-dogot és vettünk egy hatalmas 7 kilós fél! dinnyét, mézédeset!




Szerencsésen hazaértünk, aztán jött a feketeleves, mérleg: 73.6, na mondom nyugi, csomó dinnye a pocakban, ráérek majd másnap reggel kiugrani az ablakon :))) És tényleg, tegnap reggel 72 kiló voltam kereken, örültem nagyon, hiszen ugyanennyivel vágtam neki a hétnek...


Na tegnap, rohangálás, pakolás, főzés, olimpia megnyitó, persze belealudtunk, de felvettük.


reggeli: kávé
ebéd: dinnye
estebéd: olimpiai menü 1 : húsleves csirkéből, rántott csirkemell nekem csak párolt káposztával, de volt krumplipüré is.
vacsora. dinnye


Ami még történt, beiratkoztam idegenforgalmi szakmenedzser képzőbe, ilyen vén fejjel visszaülök az iskolapadba, de alig várom... 






7 megjegyzés:

  1. Tényleg csinos vagy! Az a farmer egy kicsit lötyög is rajtad. ;)
    Hajrá az iskolához, biztos jó az idegenforgalom, bár nekem volt időm a középiskolában öt éven keresztül megutálni... Öt év azért sok(k) belőle. Mondjuk, valószínűleg egészen mást tanítanak egy idegenforgalmi szakmenedzseri képzésen, mint amikkel minket tömtek. Meg hát azóta az idők is változtak. Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. a jobb oldali kép nagyon durva :) tök csinos vagy! nem raksz ehhez egy előtte képet, kíváncsi lennék rá :)

    VálaszTörlés
  3. lányok, nagyon koszonom (Juli ksz a fotózást), azért bikinis képet nem merek felrakni.. :DDD

    Julcsi! Remélem, nem lesz annyira unalmas, ez csak 2 év lesz, összesűrítve és a lényegre koncentrálva?!

    Thatsme: máris rakok fel képet, gondolom az utolsó montázs jobboldali képére céloztál, előnyös a halásznadrág, mert nyújtja a combot!
    Emlékszem, h Te is a comboddal vacakoltál sokáig, érdekes ez engem nem zavar, ha kerek szép ívű és nem lóg és nem narancsbőrös, akkor nőies is lehet, engem a pocak sokkal, de sokkal inkább sokkol :) Én is szívesen olvasnálak, ha történetesen írnál már valamit :))) a legutolsó nagy hatással volt rám, mert van hasonló élményem...

    VálaszTörlés
  4. köszi :D wooow nagyon alakul ez :) hidd el, engem se zavarna az íves comb, ha legalább fele akkora cicim lenne mint Neked ;) de így, hogy fent etióp vagyok, sajna nagyon észrevehető az aránytalanság.
    Amire gondolsz, oda nem hiszem h mostanában fogok írni, de cserébe: http://alice-in-wonderland.blog.hu/ :) de ez nyilvános és elég személytelen

    VálaszTörlés
  5. Ksz a linket:)
    ez is a te blogod?

    Értem a comb és cici problémát, de vitatkoznék vele, de csak a saját ízlésemből kiindulva, már bocs, de jobb lenne ha mindenütt lapos lennél?:))

    Biztos nagyon kemény meló az utolsó dekák lefaragása és formálás, sok sikert hozzá!!!!

    VálaszTörlés
  6. Igen :)

    nem mondom, hogy jobban örülnék, de nálam az arányosság jobban számít... vagy legyek kerek mindenhol (homokóra), vagy legyek törékeny, kecses. úgy látszik, megrekedtem a kettő közt :D

    köszi, igyekszem :)

    VálaszTörlés