2012. május 15., kedd

Kedd

reggeli: kávé
tízórai: 60g rozskenyér, 40g sonka 100g paradicsommal
ebéd: gulyásleves, 1 alma
uzsonna: 40g kenyér nagy salátával (jégsaláta, paradicsom, répa, káposzta, hagyma, sonka, gomba, szardella, kevés szarvasgombás olaj)
vacsora: lehet turmix, vagy kakaó

mozgás: yoga meltdown

reggel kevesebbet mutatott a mérleg, nagy dolog lesz meglátni a 75-t :))
Érdekes: múlt héten alig mozogtam, talán 3szor és lement 1 kiló, kalóriát sem számoltam, csak saccoltam, máskor dekák mentek le, szinte mindennapos mozgással.
Szóval a próbahét jól sikerült, de nem akarok egyenlőre ez alapján bármit is leszűrni, egyenlőre...
Másik,fehér lisztet, krumplit, cukrot gyakorlatilag nem eszem már 2 hónapja,(talán 4 vagy 5 alkalommal) nem is szándékozom, de próbálom úgy alakítani az étrendünket, hogy mindig nagyon finom legyen, akár egy életen keresztül is lehessen fogyasztani, ezért nem eszem csak csirkét, iszom kávét( most zöldet), eszem kenyeret és néha bekapok egy kocka csokit, akár...
Végül, mióta jobban megtervezem az ételeket, kevesebbet konyhapénzből kijövünk, mint eddig, pedig drágább alapanyagokat veszek, mint régebben! Tapasztalatom szerint kevesebb fölösleges és hizlaló cuccot veszek, ergo az egészséges táplálkozás, legalább is nekünk kevesebbe kerül mint a régi életvitel, ezen nagyon meglepődtem...

Holnap halnap, vagyis pecázni megyünk, tehát szendvics, este pedig remélem  sült hal:) vagy rácponty?
Hohohohóóó, reszkessetek halacskák, mert jövünk.... :DDD

2 megjegyzés:

  1. Igen, elsonek dragabbnak tunnek az alapanyagok, de kevesebb kell belole. Tovabba az elejen megveszi az ember a nagyobb csomagot es rajon, hogy raromlik... legalabbis en igy voltem vele.

    Hajra es gratula az iranyhoz. Azert is lehet nagyobb sulyban a vesztes, mert nem epitettel annyi izmot ami nem feltetlen rossz. Ilyen is kell.

    VálaszTörlés
  2. Szia:)

    Meg kevesebb a gyorskaja is, arra is ráment sok pénz, mivel igyekszem akár 2 napra előre is megtervezni a menüt, ritkábban fordul elő, hogy na ma nem főzök, menjünk együnk valami egészségtelen, hizlaló és drága kaját!

    ksz, hogy benéztél, szép estét!

    VálaszTörlés