2012. augusztus 5., vasárnap

Így csináljunk, hátsórészt a szájunkból...

DE meg tudom magyarázni!
Tegnap még olyan terveket dédelgettem, hogy mozgás, meg tiszta étkezés, meg szigorú diéta..., de ma reggel már 70 kiló voltam, ergo a célom, a hatos hamarosan várható és tegnap még nem tudtam, hogy ma 5 hónapos hófordulóm lesz és hogy meleg lesz és nem lesz kedvem főzni!
 Ennek fényében  a mai étkezésem :


reggeli: kávé
ebéd: nuggets burger, kis krumplival és l. kólával (700 kcal)
uzsonna: dinnye
vacsora: zacskós leves  fagyasztott zöldségekkel feljavítva és 1 kanál tejföllel (300 kcal)
este: remélem már semmi...


Holnap ügyintézés és kínai csirke lesz a menü, ma is elég sokat rohangáltunk és izgultunk az olimpián, de ma minden jól sült el (kivéve a tenisz döntőt, de nem volt érdemtelen a győzelem), nem tagadom el is érzékenyültem párszor, és még nincs vége a napnak, de mint Gandalf mondta: Nem mondom, hogy ne sírjatok, mert nem minden könny keserű.

8 megjegyzés:

  1. MI a baj a hátsórésszel??? :)))
    ha volt is 12oo kcal a tegnapi kaja, akkor mi a gond? Ja, hogy nem volt egészséges? Jól esett? Egészségedre... Leszel az a súly még hétvégére 69,3 kg...:) Ügyes vagy te!

    VálaszTörlés
  2. Zacskós levest már hónapok óta nem tudok enni... megveszem a boltban, mert jó ötletnek tűnik (gyorsan kész és nem sok kalória), aztán itthon rágondolok a szagára, és ki se nyitom... (van már egész komoly megmaradt készletem). Ez a feljavítás viszont lehet, hogy segítene rajta, de akkor ennyi erővel nem egyszerűbb egy zöldséglevest összedobni?

    VálaszTörlés
  3. Noémi, kszi! Kitartást ebben a melegben a fészekcsinosításhoz! :)))

    Juli, nagyon jólesett, ez nem kérdés :)

    Boszi! Már pont akartam írni egy posztot a házi, hamis zacskós levesről :)! Sajnos szeretem azt a tésztát benne és a glutamátos fűszervarázst :)))
    De tényleg, víz feltesz, zöldség bedob, fűszerez, tojás felver, belecsorgat, vagy cérnametélt bele és kész!!!

    VálaszTörlés
  4. Olyat csináltam többször, hogy mirelit borsó, leveskocka, cérnametélt, és kész a leves, de igazából a leveskockát is ki kéne hagyni (de akkor nincs íze), vagy valami egészségesebb félére cserélni. Van ötleted?

    VálaszTörlés
  5. natúr vegeta, glutamát mentes, az elég jó, vagy ha húslevest főzöl és marad, forrald jó sokáig, hogy koncentrátum maradjon, azt merd bele jégkockaformába és kész a leveskocka (ha megfagy kiveszed és külön zacsiba elteszed a mélyhűtőbe) vagy, én erre rég készülök, házi vegeta, sok recept van a neten, sóban ledarálva, vagy fagyasztva szintén.Most szezonja van a zöldségeknek, ki kéne próbálni!

    VálaszTörlés
  6. Olyat szoktam, veszek csomó zöldet: petrezselyem, zeller, lestyán, tárkony, robotgéppel összeaprítom és ugyancsak lefagyasztom, vagy kis lecsópaprikába beletöltöm és kész, csak beledobom a levesekbe.

    VálaszTörlés
  7. Natúr vegeta a legegyszerűbb, és mégis egészséges, köszi a tippet!

    VálaszTörlés