2012. augusztus 8., szerda

Kedd

na már, tegnap megbolondult a billentyűzetem, csak ilyenek írt végig űűűűűű, sejtem miért, én vagyok a ludas, már kétszer leöntöttem, egyszer kefirrel és egyszer kávéval, így néhány gomb nem működik mindig, szerintem kezd kiszáradni másodjára is, illünk egymáshoz, nem vagyunk tökéletesek :)))

megjöttek a nehéz napok, legalább nem kell edzeni, jó kifogás..kilók csökkenőben: 79.6 :) helyett 69.6 kiló! 

reggel: kávé
ebéd: borsófőzelék, 1 tojás, 1 rozsos kifli
uzsonna: főzelék
vacsora:dinnye
este: 1 banán és egy kiflicsücsök

Megfőztem egy jó nagy adag csirke pörköltet, elég lesz 2 napra!
Várjuk már a tengert, a sós levegőt, a búvárkodást....

6 megjegyzés:

  1. Nem lennél jó számmisztikusnak...:) Ne is próbálkozz ezen a téren... De gratula, mert nagy csoda 1o kg-t hízni egy nap alatt!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, most a hasamat fogom a röhögéstől... :D Fel sem figyeltem volna rá, ha Juli nem mondja... Ez aztán a teljesítmény... XD;):P
    No, nevetőgörcsöket félretéve: én folyton a laptopom egereit teszem tropára, fél évnél tovább eddig egy bírta... Most a nyáron még nem vettem újat, de kezdek egészen hozzászokni a touchpadhez. Ételt-italt amúgy szigorúan elteszek az eszközeim közvetlen közeléből, mert egyszer megúsztattam a mentateában a telefonom...

    VálaszTörlés
  3. Julcsi az a gond, hogy ez a laptop billentyűzete, azt nem merem piszkálni nagyon :))) A gépét, régebben szétszedtem kimostam összeraktam és ment,ma már veszek másikat, mert nem olyan drága! A régi golyós egereket is szétszedtem megtisztítottam, összeraktam! Szeretek szerelni :)))

    Nevessetek csak, én is nevetek :DDD

    VálaszTörlés
  4. Simán szétszedem a laptopom billentyűzetét, aztán vissza is pakolom rá a billentyűket, mert a hajszálaimnak szokásuk alá menni... Bár egyszer sikerült felcserélni kettőt, amit nem is én vettem észre, hanem más, én ugyanis nem is nézem a billentyűket, vakon írok... XD
    Szóval szerintem ha rájössz, hogyan kell levenni őket, akkor nyugodtan piszkálgathatod. :) Nem sokban különbözik a rendes billentyűzetektől.

    VálaszTörlés
  5. Na akkor, látok 4 csavart az alján, lehet az lesz a megoldás, mert olvastam, hogy van csavaros meg pattintós megoldás, de lehet mégse merem... még erőt gyűjtök :)))

    VálaszTörlés