2012. augusztus 12., vasárnap

Vasárnap

reggeli: kávé
ebéd: gulyásleves, 30g kenyér
uzsonna: 1 rántott hús
vacsora: 2 rántott hús, medvetalp (4 db), kapros-fokhagymás-joghurtos saláta
este: gondolom még 1 szelet rántott hús :)

ch biztos az egekben, reggeli kilók változatlanok, olimpiának hamarosan vége, erre vártunk, holnap kora reggel indulunk, futócipőt elraktam, remélem elő is fogom venni.
Nem tudom mikor jelentkezem, de legkésőbb szombaton, remélem.
Erre vágytam márciusban, hogy nyáron, a tengeren ne legyek bálna, ne érezzem magam feszélyezve könnyed nyári ruhákban és bikiniben, ez utóbbi még nem teljesült teljes mértékben, de elégedett vagyok a mostani formámmal és szeretném hinni, hogy a maradék kilók is le fognak menni, a célom, a normál bmi érték elérése, vékony és vézna nem akarok és nem is tudnék lenni.

Miket fogunk enni, ami biztos: sült tintahal és burek és csevapcsicsa, viszünk csirkemellet, abból vagy gyros vagy cézár saláta lesz, csirkecombokat, sütve vagy töltve és egy adag marhahúst olasz kajának, vagy carbonara vagy  paradicsomos mártással, ezek a tervek...

Az idő jónak tűnik, 30-35 fok, víz 26-28 fokos, tavaly júliusban voltunk és majd megfulladtunk a melegtől, igaz a tenger fantasztikus volt, most már mások a fényszögek, a Nap is hamarabb lemegy, na jó nem csigázom magam tovább, záróünnepség és alvás!


1 megjegyzés:

  1. Jó utat, érezzétek jól magatokat! :D Aztán innen is küldhetsz pár képet nekünk, itthon lebzselőknek. ;)

    VálaszTörlés