2012. szeptember 22., szombat

20.nap - képek

Jelentem, új hűtőt kellett venni, a régi élt 9 és fél évet, kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni, eddig szép és nagy és működik és alul fagyasztós így nem kell annyit hajolgatni és kb. 2x akkora a mélyhűtője.( persze a régit nem lehetett megjavítani, ezek már így vannak megtervezve, dobd ki és fogyassz minél többet :(




Mai ékezés:


délelőtt a hűtőért rohangáltunk, délután sétáltunk és fagyiztunk együtt...( 1 gombóc Szamos rumos meggy:)

No akkor a képek: (nem tudom még h jól teszem-e, hogy felteszem?)

                        

az első sor,  április elején készült, 79.8 kg ( a Nonó verseny kezdetekor), az alsó sor tegnap, 68.6kg, ezek a kezdőképeim a második Nonó-féle versenyen (egy picit behúzom a hasamat).
Pocak-comb-fenék itt kéne még apadni, de őszintén mondom, nekem már ez nagyon nagy eredmény, boldog vagyok nagyon! ( a képeket a férj engedélyével :)))

Szóval itt tartok most, holnap indul a verseny, van három hónapom, a jövő évemet már nem fogyival szeretném tölteni...



7 megjegyzés:

  1. Elképesztő a különbség, nagyon jól nézel ki. :) Csini! Meg látszik, hogy a narancsbőr sem olyan vészes már. Kis erős, edzett vagy, látszik. :)
    És mennyi a cél az új versenyen?
    Kívánok hosszabb életet az új hűtőnek!

    VálaszTörlés
  2. Na ne viccelj, óriási a különbség,............na és hol van még karácsony lesz ez még jobb is . Gratula.

    VálaszTörlés
  3. Csodaálom a kitartásodat!!! És köszönöm, hogy motiválsz, hogy íme, meg lehet tenni, itt a kézzelfogható bizonyíték! :) Ami a has behúzását illeti, nagyon régen, egy modellbarátnőm azt mondta, hogy minden nőnek behúzott hassal kell járnia nyilvános helyen. A baj akkor van, ha az ember lánya nem tudja behúzni a hasát :D Na, te ezen már túl vagy, mell ki, has be és észre sem vevődik!
    A hütőtök halálát sajnálom, de ezek tényleg így vannak már tervezve, a mi mosógépünk a múlt héten halt meg, élt 2 és fél évet :(

    VálaszTörlés
  4. nagyon nagy a valtozas, buszke lehetsz magadra, sok sikert a versenyhez, habar szerintem mar nagyon jo, max egy kis fenek feszesites es tokeletes lesz, udv Bea

    VálaszTörlés
  5. Julcsi:) asszem 64 kilót írtam, mert akkor kerek 20 kilón lennék túl, a BMI-m meg talán 65-66 körül esne a normál felső tartományba, kszi szépen :)))

    Lazsuci, Neked is köszönöm, pikk-pakk itt lesz a karácsony, meglásd :))) mindig így történik, de igazad van, 3 hónap (+1 nap) nagy idő :D

    Noémi, a mosógépet nem is említsd, az már 10 éves :))) Sok sikert a versenyen, látom írod újra a blogot, követni fogom a projektet és kszi szépen!

    Bea! Remélem fenék és comb tájról is fog még lemenni, futnom kéne, mese nincs! Kszi szépen :)))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon látványos a különbség, gratulálok az eddigi eredményekhez is, és szurkolok a többihez :)

    VálaszTörlés
  7. Bocs, hogy így utólag, de köszi Boszi :))

    VálaszTörlés