2012. november 29., csütörtök

Mélypont...

Pont most naná, mikor máskor, de tény ez sose jön jól!
Nem, nem stagnálásról van szó, á dehogy, hízás van, ha ilyen ütemben fogynék, madarat lehetne fogatni velem, így nekiláttam ablakot mosni, de kimostam mindent amit találtam amúgy, függönyt, ágyneműt stb.

Vasárnap 65.6, tegnap 66.4 először örültem (elnéztem 1 kilót) és ma (ez a legszebb) 67.2.. K aszonta dobjam ki az a vacak mérleget és a postás is pont akkor csengetett (egyszer) és meglátott szerintem amint bugyiban állok a mérlegen :)))

Pedig példaszerűen eszem, kedden és ma is tornáztam kerek 1-1 órát ( PE kar-comb és yoga level 2) + ma az ablakpucolás és ettem: kávé, bolognai kevés tésztával, 1 kefir- 45 g tk kenyér, 1 mandarin és vacsora még nemtom)

Lehet vízvisszatartás, vagy a hold, vagy bármi, túl kell lépni van még 3 hét karácsonyig addig legalább 1 kilót le kéne szenvednem magamról, legyek legalább stabilan 65 és torna-torna-torna-torna....
Meg a tél, tavasszal sokkal könnyebb, egyre sötétebb van és egyre hosszabb ideig, ez lelkileg is észrevétlenül    megvisel, nyomaszt, nem beszélve a szervezetről amelyik tartalékolni és túlélni akar és várja a fényt, vagyis annak ígéretet a Születést. ( van/volt adventi böjt is)




Sikerült igazán jó könyveket kivenni a könyvtárból  többek között Szoó Judit egyik szakácskönyvét  kiváló receptekkel és a kilófaló liszt összetétele is benne van, csak ajánlani tudom:















És találtam egy hangulatos karácsonyfát, ha lenne legalább 1 üres falunk :))) vagy  akár egy zsebkendőnyi kis kertünk tuti ilyet is állítanék!





5 megjegyzés:

  1. Jaj, ezzel a téli, sötétes dologgal annyira egyetértek!
    Figyelj, karácsonyig tarts ki, és majd dönts akkor, hogyan tovább. Ha mindent rendben csinálsz, akkor valószínűleg csak a víz és a hold kombója (telihold volt).
    Jövő héten jobb lesz. ;)
    (Egyébként így voltam nyáron a dologgal, nem értettem, miért hízok... PF)

    VálaszTörlés
  2. Centiekben is felfelé mozdultál? Ha nem, próbálj túllendülni a mérleg számain.

    VálaszTörlés
  3. Szia Juli! Mára kezd normalizálódni a helyzet, szerencsére :) És tegnap vettem egy 36-s bársonynadrágot, ami kicsit feldobta a hangulatomat, szóval karácsonyig mindenképp küzdök és utána is valószínű, mert a próbafülkék tükrei nem hazudnak, sőt igen kegyetlenek tudnak lenni, remélem csak a világítás miatt :)
    Apropó hétfőn 50%-s akció a Hádában....

    VálaszTörlés
  4. Boszi :) Szerencsére centik apadóban - főleg comb és derék tájékon- vajon a torna miatt??

    Azt biztosan tudom az én mérlegem mutat a legtöbbet a barátok, rokonok, ismerősök és egyéb állatfajták mérlegei közül, kb 1.5-2 kilóval, de úgy vagyok vele a változást így is mutatnia kell!
    Minden jót Nektek és kitartást a finishben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!

      Sejtettem, hogy centiben rendben leszel, szépen alakulsz, nyugi!

      Törlés