2012. december 13., csütörtök

A kilencedik..

házassági évfordulónk van ma :)

A mi mottónk:

„Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned.” (Weöres Sándor)

Több okból is: mindketten szeretjük Weöres Sándort és ez volt a visszatérő ének abban a táborban ahol megismerkedtünk, Tiszadobon, a csodás Andrássy kastélyban.

A mai nap is ennek jegyében, reggel lustálkodtunk  elmentünk moziba, összesen hatan voltunk a teremben (A Hobbit), tetszett, igazán látványos és a hanghatások is érvényesültek rendesen :) A mese se rossz :) Az elején nemtom mit baltáztak el, a film előtt, de az egyik kedvenc dalunk hangzott el a sötétben:


Utána megebédeltünk én egy gyrost ettem, már régen kívántam, fél túrós palacsintával, jólesett, még most is tele vagyok vele.

Eddig a romantika, mert a mérleg, vagyis a kilók megint inkább felfelé tendálnak, igaz a héten nem volt nagyon időm tornázni, de elég aktív voltam, mind1, megy minden tovább, ahogy kell. 

Ma este, vagyis nemsokára megjönnek Juliék, holnapra jó kis programokat terveztem be: vásárlás-nézelődés, flabelos, találka Julcsival és este a Nonó féle fogyiverseny záróbulija, remélem minden jól sül majd el:) Nagyon várom :)

  

3 megjegyzés:

  1. Nagyon boldogat nektek! :) Még jó párszor ennyit! :)
    A hobbitra nekem is be kéne ülnöm... ősszel olvastam el, jó lenne. :D Ráadásul dr. Watson alakítja Bilbót! :D

    VálaszTörlés
  2. Boldog évfordulót!
    Addig olvasgattam, hogy sütöttem magamnak palacsintát :D
    Jó mókát nektek holnapra, én munkából megyek... :s

    VálaszTörlés