2013. február 19., kedd

Jól haladok,

vagyis terv szerint, mozgással és étkezéssel is, a kilókat is jól tartom.

A hétvégén nagyon finomat főztem, leírom  mert ezt csirkével is ki akarom próbálni, a körettől függően még kalóriaszegény is lehet. Szóval, 1 nyúl, feldarabolva és bepácolva legalább 1 napra, pont úgy mintha húslevest főznénk: répa, petrezselyem, hagyma, zeller, karalábé, fokhagyma, só, bors, kömény, sáfrány, babérlevél. Olyan lábosba, vagy római tálba teszem, amit a sütőben is lehet használni, felöntöm vízzel és be a hűtőbe 1 napra. Másnap be a sütőbe, jó 2-3 órára,lassú tűzön, ha kész kiveszem a húst, a húslevest pedig behabarom tejföllel, egy kanál rozs vagy zabliszttel, tetszés szerinti fűszerekkel, most kaporral  és fokhagymával. Jól megrotyogtat, hús vissza és kész. Köret: tészta, rizs, bulgur, köles, knédli, zsemlegombóc  kusz-kusz, különleges és könnyű és jól variálható. ha megtartom a szülinapomat ezt fogom készíteni csirkecombokból, sok zöldséggel, kusz-kusszal :)

Vizsgák meg tanulni és horgolni valók várnak rám, szombaton barátokhoz megyünk vacsorára (sütit kell süssek), vasárnap, meg Egerbe, egy kis hízókúrára, félpanziós kényeztetésre, de van úszómedence, meg szaunák, meg konditerem... eddig, már 4 x voltunk ott, de még be sem néztem, na majd most :) ha már a síelés nem jött össze...szóval jó kis pancsolós, eszegetős (kifogástalan a konyha), városnézős menet lesz, már nagyon várjuk!!!

Edzés megvolt: péntek, vasárnap és ma, ja és elhatároztam  hogy nálam már tavasz van, am itt a parkban a madarak már dalolnak reggelente, szóval új külső, mármint blog.

Jöhet a tv bambulás!

1 megjegyzés: