2014. június 20., péntek

Vegyes

Azt nem is írtam, hogy mostanában sokan mondták, hogy lefogytam meg vékony vagyok, meglepődtem mert kilóra olyan 1-2 kilóval vagyok kevesebb mint általában, centiben lehet több a változás, ezt a nadrágokon, ruhákon érzem, tán nem izmot sikerült magamra szedni?!
Nem lenne nagy meglepetés, tekintve, hogy ez a fajta jóga, az astanga vinyásza, az egyik legkeményebb, azt olvastam alkalmanként 1000 kalória mínusz garantált, rendesen igénybe vesz testileg és szellemileg is és rendesen meg is izzaszt és annyira izzadok, hogy néha már szégyellem, állítom a bikramnál sem izzadtam jobban, pedig ott jól fel volt fűtve a terem, viszont nem dinamikus mozgásforma, nincsen vinyásza, ami összeköti a különböző ászanákat.

Más. K. egy édes, és nagyon szeretem, talán még nem is mondtam, de ez nyilvánvaló. Nem azért, mert tűri, hogy sokat nem vagyok itthon, még akkor is ha most épp foci vb van, amit megszállottan néz. Hanem mert olyan amilyen :) mindig a gyengébb csapatnak szurkol, így sokszor csalódik, habár ezen a mostani vb-n, sok váratlan győzelem született és ilyenkor úgy tud örülni... (ahogy máskor szomorkodni)

Holnap szünnap Bandháéknál, viszont van Jógafesztivál a városligetben, lehet megfűzöm K.-t menjünk el együtt, a meccset úgyis felveszi, remélem szép idő lesz, hátha K is kipróbál valamilyen könnyű jógát.

Más. A zenről olvasok egy könyvet, nagyon tetszik ez a könnyedségen, elegancián és paradoxon alapuló nem is tudom mi, bölcselet, életfilozófia, szemlélet, azért találtam, pár zenre hasonlító magyar idézetet, csodásak nemde?
pl:

József Atilla

"Csak ami nincs, annak van bokra,
csak ami lesz, az a virág,
ami van, széthull darabokra."

vagy

Csak az olvassa versemet,
ki ismer engem és szeret,
mivel a semmiben hajóz
s hogy mi lesz, tudja, mint a jós,
mert álmaiban megjelent
emberi formában a csend
s szivében néha elidőz
a tigris meg a szelid őz.

Ady:
Az a kisfiú jár el hozzám
Mostanában, nevetve, holtan,
Aki voltam.

Hamvas:

Az ember semmire se megy. Aki intakt, az műveletlen, aki művelt, az korrupt Az intakt előtt le kell tagadni a műveltséget, a művelt előtt le kell tagadni az intaktságot. Az ember semmire se megy.

teljesen más :)

mostanában minden nap rózsavízzel mosom át arcomat és nyakamat, csodát tesz a bőrömmel...


3 megjegyzés:

  1. És a rózsavizet hogy csináltad? Vagy vetted? Én most a Müller egyik arctisztítóját és arckrémét használom, és nagyon odavagyok értük. Persze közben csinálom a házi pakolásaimat is... :)
    Örülök, hogy jól vagy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyutól kaptam, 3 decis olyan, amilyet a keleti boltokban lehet kapni!
      Köszi, most minden rendben van :)

      Törlés
  2. Képzeld, csináltam rózsavizet! :) Kíváncsi leszek a hatására. :)

    VálaszTörlés