2012. április 9., hétfő

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN!

Jelentkeztem egy fogyiversenyre, meglátjuk mileszebből :)))

részletek: http://nonoeletmod.blogspot.com/

sok sikert nekem és minden versenyzőnek!

11 megjegyzés:

  1. Sok sikert! Egy kis extra motivacio, nem rossz. Ahogy neztem az elozo versenyeket siman nyerhetsz! 3 honap nagy ido, eleg lesz egy totalis atalakulasra, csak hinni kell magadban.

    Meg ket komment a fogyashoz:

    - hinni kell magadban. Amikor tukor ele allsz meg merlegre akkor nem azt kell mormolni, mar megint nem fogytam, kover vagyok. Biztatni kell magad, hogy gyerunk, meg lesz az, javulok, valtozok, fogyok, menni fog! Pozitivan.

    - En minden 4. heten fel akarom adni (holtpont). Ez a gyogyszerszedes utolso hete, a menzesz eloti utolso napok amikor puffadas, evesi rohamok es dilihopp jon ram. Ekkor a merleg nem mutat kevesebbet, neha felfele megy 1-1.5 kiloval par napra, puffad a hasam, nehezebbnek erzem magam. Ez a legrosszabb het, mindig extra kitartasra van szuksegem, hogy ne ramoljam ki a hutot (ha nincs mit az nagy elony). Ilyenkor a kover fotoim szoktam nezni es fejben leszurni magam, hogy kepes lennel elrontani az eddigi munkat egy zabalassal?! Nooooormalis???! Nekem pokoli nehez... lehet mas nem tapasztalta, en igen.

    VálaszTörlés
  2. Szia és köszönöm a biztatást!
    Menszi előtt nagyon ehetnék vagyok én is, és azalatt 5 nap alatt nulla fogyás:( Meg ingerlékeny is vagyok én nem is veszem észre,a férjem szokta kérdezni hányadika is van ma? Aztán már nevetünk:)

    Te is jelentkeztél a versenyre? Én is arra gondoltam plusz motiváció, új embereket lehet megismerni és egy szappannak is nagyon örülnek a nyeremények közül:)))
    Az, hogy megnyerjem nem is jutott eszembe, de hajtani fogok, az biztos:DDD

    VálaszTörlés
  3. Akkor nem csak en vagyok ilyen helyzetben, megnyugodtam. :) Amugy pokoli nehez ilyenkor megallni, hogy ne egyek fel mindent amit latok. Maskor siman elsetalok egy halom kaja mellett, de ilyenkor.... huh.

    Nem, nem jelentkeztem a versenyre, nalad lattam eloszor a lehetoseget. Inkabb neked szurkolok.

    Vicces lennek. Ez a maradek par kilo mar mas. Inkabb formalodas, feszesedes es a csunya/makacs narancsbor eltuntetese (ez utobbira meg keresem a megoldast, de remelem a sport segit, ugye segit?! --- meg most is olyan a fenekem, combom es vadlim, hogy klinikai elrettento estenek lehetne hasznalni --> az osszes fast-food kaja csomagolasrara ra lehetne rakni a kepet, mint a dohanyosoknak a tudorol es ez lenne a hatasosabb eskuszom).

    A sport es a feszesedes amugy segitett rajta, de meg nagyon messze van a jotol. Mindenki azt mondja adjam fel, ez mar ilyan marad. Amikor 84 kilo voltam arra is azt mondtak, fogadjam el magam. Nem es nem es nem. Meg fogom talalni a modjat, meg ha evekbe is kerul!!!

    (Ha valaki tudja a tutit, segitsen.)

    VálaszTörlés
  4. Gondolok néha arra, hogy az igazi nagy kihívás, majd az utolsó pár kiló lesz, meg a formálás!
    Ugyan nem tudom a tutit, de van ez a Tracy Andreson nevű robot:)és van neki egy post pregnancy edzése, 45 perc, ott azzal kecsegtet, hogy a bőr visszahúzódik az izmokra és a narancsbőr is eltűnik, nekem azért tetszik, mert tényleg olyan izmokra koncentrál amiről nem is gondoltam, hogy lenne, a másik meg az, arra helyezi a hangsúlyt, ne legyél kigyúrt izmos, hanem olyan légies:), mint egy balettáncos! ( ígérni mindent lehet, tudom:))
    No én nem tudom, de teszek egy próbát, le lehet tölteni, van több edzése is!

    Mivel van több névtelen hozzászólóm, én úgy tippelem Te vagy akivel a Sacher tortáról beszélgettünk, de akkor te ismered Tracy-t, bocs:)
    Ha pedig nem Te vagy, akkor a fenti bekezdés tárgytalan:)

    VálaszTörlés
  5. En az elso Nevtelen vagyok, a Sacher tortas. Ha tudnam hogyan lehet nevet varazsolni, megtennem... probalkozom vele.

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem sikerult. Matol a hivatalos nevem alatt vagyok olvashato.

    Ez a Tracy is azt vallja mint en, a sport segithet. Kiprobalom a tapasztalati reszet es akkor mondom, hogy ez a tuti ha tenyleg mukodik (folyamatban van). Amirol tudom, hogy penzkidobas az a kremek, tekercseles, vakuumos kezeles... Am ekkora feneknel ez a sport trial sok idobe fog telni. Azt mondom jo par ev volt mire megnovesztettem ekkorara (nem kis munka), szoval kell ido a ledolgozashoz is. :) Ma pihenonap, holnap ujra hadba allok.

    VálaszTörlés
  7. Szia, itt is:))
    Hogy ment ma az edzés?
    Nekem a tegnapi tracy torna után olyan izomlázam volt, hogy csak sétáltam, de holnap megint megcsinálom, élvezem és kihívás is!

    VálaszTörlés
  8. Szia,
    Ment. Tracy egy driod. Olyan szogben nem is lehet labat forgatni ahogy o csinalja. :)
    Ma reggel a korhaz ugyeleten kotottem ki. Osszeomlott a keringesem, lefagyott a kezem, pottyoket lattam, remegtem es szedultem. 2 nap eltiltas munkatol es sporttol, egyek tobbet, igyak sokat, ne fogyjak mar tobbet (BMI 20.7) es minden leletem szuper, egeszseges vagyok mint a makk csak kimerult. Hurra. Ha ujra osszeesnek menjek vissza. Koszonom szepen. Nem tudom mi a gond. Stressz valoszinuleg a munkahelyen vagy virus, vagy mindketto ... :(

    Neked tovabbi jo tornat, en most hivatalosan el vagyok tiltva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, vigyázz magadra, bmi alapján tényleg már jó vagy, sőt!:))
      Szuper, hogy jók a leleteid, meg is ijedtem miközben olvastalak!
      Biztos jót mond az orvos, pihend jól ki magad és csak jóga meg mondjuk ágytorna:) az is égeti a zsírt...

      Ma is tornáztam Tracy-re, férjem is itthon volt, csak nézte elborzadva, hogy hogy bírom, persze nem volt 100%, de ment!

      Törlés
    2. Azért lehet, hogy kicsit alacsony a vérnyomásod?
      Vagy hirtelen leesett, vagy tényleg vírus + jó kis tavaszi fáradtság koktél!

      Törlés
    3. Alacsony a vernyomasom alapbol, de ennyire meg nem voltam rosszul. Ha nagy gond van szoktam enni egy kis csokit+kv+viz (cukor, koffein, viz kombo) es minden rendben.

      Most semmi se segitett...

      Törlés