2012. május 3., csütörtök

Holtpont

nem akar mozdulni a mérleg 78 kilóról sehova, sőt néha felfele, emlékszem még, 81.2 kilóból sem akart engedni, remélem hamar átlendül.
Ez a hét úgyis az ördögé, hétvégén Siófok díszvacsora, félpanzió, majd jövő héten folytatom ahol abbahagytam, nem fogok egész hétvégén azon görcsölni, hogy mit ehetek, szórakozni megyek, nem megőrülni:))) a héten úgy sem volt étvágyam, most bepótolom!

reggeli: kávé
ebéd: 50g rozskenyér, 20g sonka, 100g paradicsom és uborka, 20g light túró
uzsi: paprikás csirke, 20g kenyérrel és uborkasalátával
vacsi: kotyvasztott kukoricás tenger gyümölccsel leves,gombával kevés tejszínnel
este: banánturmix

összesen: 1200kcal kb

mozgás: de.Jillian 30perc level 1
             du. 2 órás séta

A torna nagyon tetszett, úgy megizzadtam, hogy ihaj de még bírnék, megvan a yoga meltdown, vagy mi, megnéztem és az is nagyon tetszett. Azt tervezem, egyik nap level 1 (Yoga és 30 days) másik nap pedig Tracy.
Még jó, hogy lesz Siófokon  wifi, írni fogok tudni, de a mérleget csak nem viszem magammal:) valószínű a szombat reggeli adatokat fogom elküldeni, (kiló, centi), mondom ez a hét az ördögé...

4 megjegyzés:

  1. Épp a napokban beszéltem vkivel, aki azt mondta, a fogyás olyan, hogy 3-4-5 kg lemegy, aztán megáll, majd megint megindul. Jó lesz az, mondom én, kit pár napja ugyanígy vigasztaltál. Lehet, hogy meg fogsz lepődni, amikor majd hétfőn itthon újra megméred magad!!! Tudod, a csodák, és a harcunk. Egyél, igyál, érezd jól magad, erre lettünk kitalálva, puszi, sz.

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy a hétvégi másféle evés (mértékkel) még jót is fog tenni.

    VálaszTörlés
  3. Julikám, ksz a biztatást, tudod milyen vacak ilyenkor csak bámulni a mérleget:))) tartjuk egymásban továbbra is a lelket(lelkesedést) és semmi baj nem lehet, max megcsinosodunk! Puszi nektek!

    VálaszTörlés
  4. PrettyWitch, a próféta beszéljen belőled:)
    Azt megfogadtam, hogy nem zabálás, lerohanni a svédasztalt, de husi saláta, reggel, pedig rendesen fogok enni!
    Ksz, hogy itt voltál!

    VálaszTörlés