2012. július 15., vasárnap

Na így, na! 71 kiló

Á, nagyon boldog vagyok, sikerült leadni 1 kilót, 1 hét balatoni nyaralás alatt, hihetetlen és nem éheztem, nem vontam meg magamtól semmit, odafigyeltem, mozogtam és meglett az eredménye, sallalala... :)))


Miket is ettem? Reggelire kávé, aztán irány a part vagy a horgásztó, vagy séta vagy döglés a lakban, ebédre általában rendesen ettem, volt, töltött káposzta, sült pulyka, pörkölt, kínai vagy nagy adag rántotta, délután ettem gyümölcsöt, vagy joghurtot, vagy palacsintát vagy lángost és este olyasmi ami ebédre volt, de kevesebbet és köret nélkül, csak salátával és napi 1 sör is becsúszott, vagy kis bor, pezsgő, de mértékkel!


Meg volt 4x mozgás, megjegyzem a futás nagyon jól esett, végig  a parton, szemben Badacsony és a lemenő nap, ilyen körülmények között, itthon is futnék...(nem  vittem futócipót, hanem a túraszandálomban futottam)


Jóga"tudásommal" pedig elkápráztattam és megfertőztem nyaralótársainkat, barátainkat és nagyon sok dicséretet és dicsérő pillantást kaptam a parton is, már teljesen elszoktam ezektől a dolgoktól és kifejezettem elszégyellem magam és igencsak meg is lepődöm, de a jó dolgokat is meg lehet szokni :)))


Ma elég rossz kislány voltam, de úgy gondolom, 1 kis lazítás nem árthat, nem ettem sokat, mert nem bírtam, de 2 szelet mákos-almás omlós süti, vaníliásodóval úgy lecsúszott, hogy csak na, pedig nem is vagyok édesszájú, viszont nagyon finom volt. ( volt még halászlé, kacsacomb, rántott szárny, 1 rablóhús salátával, dinnye, de mást nem ettem ma, van még barack ha megéheznék) 


Csütörtökig, megy minden az eredeti mederben, utána Erdélybe megyünk, rokonlátogatásra, pár napra a hegyekbe majd barátainkhoz (fogyitársnőmhoz és legjobb barátnőmhöz), aztán haza és teljes erővel olimpia, remélem jó és eredményes lesz!

7 megjegyzés:

  1. Mindjárt jön az ördögi hatos. :D Ügyes vagy, de azért a végére el ne fogyj itt nekünk... ;):P

    VálaszTörlés
  2. maximális gratula!!hamarosan 69 leszel!
    ügyesen csinálod nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Nagy GRATULA! Hihetetlenül ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Nem semmi, nyaralás alatt fogyni. :) Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm Nektek, a biztatást, bátorítást és a dicséretet, nagyon jól esik!!!!

    Meglátni azt a bizonyost hatost, na az nagy dolog lesz és van egy olyan érzésem, hogy utána minden kiló nagyon meg fog látszani!

    Mégegyszer kszi, Nektek is kitartás kívánok a céljaitok eléréséhez! :)))

    VálaszTörlés