2012. augusztus 10., péntek

Tegnap és ma

tegnap maradékot ettem, kávé, paprikás csirke és saláta,  vacsorára pedig joghurt és müzli

ma, volt egy kis nass, édességet kívántam és ettem is végül, szilvás-morzsás süteményt joghurttal (a morzsakeveréket készen vettem, a csomagolás szerint, 1 adag, a negyede 235kcal)

reggeli: kávé
ebéd: gulyásleves, 1 túrós bukta
uzsonna:  1 magvas kifli, 65g marhamájkrém, 1  paprika
vacsora: szilvás sütemény
este: lehet joghurt

ennyi édességet nem is tudom mikor ettem utoljára, a férjem csábított el egy buktára én meg hagytam :))) Várom a nyaralást, más most nem nagyon foglalkoztat + olimpia

reggel kicsit fel: 70kg

Jó lenne a nyaraláson reggelente vagy esténkét kicsit kocogni, jó nagyokat sétálni, mondjuk rengeteget szoktam búvárkodni, úszni, a lételemem a víz...az első 5 napban apartmanban leszünk önellátással és 4 napot büfés rendszerben, félpanzióval, eszembe sem jut visszafogni magam, a horvát konyha egyáltalán nem nehéz, zsíros ( nem is túl változatos), de eddig mindig volt hal sokféle hús, saláta, zöldség és gyümölcs, még 2 és felet alszunk addig...2 megjegyzés:

 1. Ne is fogd magad. :) A nyaralás nem arról szól, főleg ha egy másik nemzet ételeit próbálhatod ki. :) Tudom, hogy ésszel fogsz enni, úgyhogy ne aggódj. :)
  A kis csábulásra néha szükség van, a szervezetnek is jót tesz - hát még a léleknek! ;)
  Szép napot!

  VálaszTörlés
 2. kszi és nagyon igazad van, a buktától egyenesen a mennyben éreztem magam ( a paradicsomot, most itt enyhe képzavarnak éreztem) :DDD

  Minden jót Neked is!!!

  VálaszTörlés