2012. szeptember 6., csütörtök

4.nap


Kilók nem nagyon változnak, kicsit le, de annyira nem látványos, eddig.


a zsír, a zsír, ha belegondolok miket ettem régebben, a kedvenc ételeim nagy része mind zsíros: csülök, hagymás rostélyos, tarja grillen, tejszínes, sajtos, vajas ételek, nem véletlenül voltam én akkora, amekkora , jó más az édességért és a szénhidrátért van oda, majd ha súlyt fogk tartani, szerintem havonta 1 max. 2 alkalommal bele kell hogy férjen valami zsíros falat. :)

ma megint futottam, majdnem 2.5 kilométert, 2x belesétáltam, a vége felé kicsit joggoltam és fegyenceztem, így volt 25 perc az egész mutatvány, ma még jutalom sem kellett... csak uncsi egyedül, zenét fogok hallgatni, és minden bajom volt közben: éhes lettem, szomjas lettem, aztán pisilni kellett, de volt pár röpke pillanat amikor már szinte élveztem, remélem belejövök... (oda aszfalton futottam, vissza a parkban, terepen)


én nem tudom jó-e a futócipőm, de nagyon kényelmes, elég régi Adidas, szinte vadiúj.

Akkor holnap tökfőzelék, májgombóclevessel, a feltétet még nem tudom...
Holnap könyvtár, habár mostanában rákaptam ez e-book-ra, rengeteget olvastam ezen a nyáron (is) és este szülinapi buli, inkább pia lesz mint kaja ahogy értettem, nem is csodálkozom, az 50. lesz... :))) ha K. akar inni én szívesen lemondok az iszogatásról.

3 megjegyzés:

  1. Rá kéne vennem magam a számolgatásra... legalább csak addig, hogy a szervezetem újra ráálljon az 1200 kalóriára, utána úgyis tudnám, mi mennyi... Kemény meló lesz ilyesmire is figyelni borzalmas órarend mellett, de... megéri. :D
    Mondanám, hogy megyek veled futni, csak sajnos tényleg olyan kaotikus az órarendem, hogy egyedül hétvégén érnék rá. De egyszer-kétszer azért összebeszélhetünk, jövő héttől már fent leszek. :)
    Nem is tudom, melyik a jobb: szénhidrátért, édességért odalenni vagy a zsíros kajákért... Sütifüggő lettem a nyáron, le kell szoknom iziben... És utána kordában tartanom magam, mert ez így nem lesz állapot. :D
    No hajrá továbbra is! :)

    VálaszTörlés
  2. Ha ez az a fekete Adidas, akkor szerintem jó futócipő, főleg, ha kényelmes...

    VálaszTörlés
  3. Julcsi :) Tetszik az ötleted és ajánlatod is! Nekem jó a hétvége is :)
    majd suli alatt biztosan könnyebben be fogod tudni tartani a diétát, nem lesz annyi csábítás!
    Kitartást Neked is!!!

    Julikám, megnyugodtam!:DDD Nem tudtam, hogy ebben is expert vagy :P

    VálaszTörlés