2012. október 6., szombat

5. hét végefelé

Hú rég nem írtam  ami nem jelenti azt, hogy ne folytatnám az apasztást, csinálom becsületesen, ugyan nem sok eredménnyel, ma 67.6, hátha holnap reggelre még lejjebb megy, 66-nál már normális lenne a bmi-m :)

A héten volt egy zöldségnapom, amikor csak sült zöldségeket ettem, kb. 1 kilót (karfiolt, répát, padlizsánt, zellert), 3 adagra elosztva, kis kefirrel meglocsolva, nagyon jólesett, de felpuffasztott rendesen, ettünk gulyáslevest és töltött paprikát. Ma délutánra pedig csülkös bableves van előirányozva.

Jóga nem volt a héten, de volt 3x5km gyaloglás és tegnap centiztem kíváncsiságból és rengeteg centi ment le kb. 3 hét alatt, szóval kicsit nyögvenyelős ez utolsó pár kiló, de kitartok.

Sokat kötöttem és már a karácsonyi ötleteket nézegetem és lassan tanulgatni is elkezdek, nem akarom, hogy nagyon felhalmozódjon, hiszen estin 3 alkalommal leadnak 1 tankönyvet, aztán vizsga.

Ez volt a héten, röviden...

2 megjegyzés:

  1. Az jó, ha jók a centik. Örülök neked, és drukkolok a maradékhoz, mert mindig ahhoz kell a legnagyobb hajrá. :) (És most megyek, és kiszámolom, nekem honnantól lenne jó a BMI-m, folyton elfelejtem...)

    VálaszTörlés
  2. Julcsi, na mennyi az annyi bmi?
    Nekem 48-66 a normális tartomány, azért elég nagy intervallum...163 cm vagyok

    Kszi, tegnap este besütiztem, lesz ami lesz alapon de még nem ütött vissza :)))

    VálaszTörlés