2013. január 2., szerda

Ünnepek után

Végre vége...
tegnap este hazaértünk az ünnepi gasztrotúráról :)
Nem is részletezném mi minden fordult meg a számban...nem is bírtam ki este, hogy ne lépjek a mérlegre, mintha sóbálványátokkal sújtottak volna.. kereken 68 kiló, ennyire azért nem számítottam  de beteáztam és reggelre láss csodát 65.8. Nem olyan borzalmas, agyban még úgysem tudtam leállni a kúrával  és csak szép fokozatosan szeretném növelni a kcal adagot.

Végre sétáltunk egy jót Váradon a Fő utcán és micsoda élmény beültünk kávézni és kulturált módon elszívattam egy cigit a kávém mellé, apró örömök :))
Teljesen véletlenül bukkantunk a Holnaposoknak állított új szoborcsoportra pont a régi Alma Materem előtt, habár a Váradon közszájon forgó pletykák szerint inkább Másnaposoknak kellett volna nevezni őket :)

Adyval


Hátam mögött az Ady Endre liceum és az én csodás városom :)

Csodás, de hideg idő volt, aztán előszilvesztereztünk  meg szilvesztereztünk és hazajöttünk  jó kikapcsolódás volt, ( termálfürdőben is voltunk) K is meggyógyult, én meg megszállottan keresek valami új, edzést a neten, jóga is legyen, dinamikus is legyen, legyen olyan mint a yoga meltdown, csak azt sajnos már unom...

Majdnem vettem súlyzókészletet is, de lebeszéltem magam róla, azért mert elfogyott az akciós :), másrészt, akkor inkább saját testsúllyal végezhető edzést fogok gyakorolni, abból találtam is egy szimpit: http://www.fitamina.hu/cikk/Spartacus_edzes.html igaz kell hozzá súly, de az elején elég lesz az ami van itthon.

Meg találtam még pár  jóga videót, holnaptól ezeket fogom erőltetni...

na hajrá formálásra fel :)


3 megjegyzés:

 1. Jilliannek is vannak saját testsúllyal végezhető tornái. :)

  Jaj, fénykép Adyval, milyen jó már! :D :P Most irigykedem ám.

  Nem is rossz az a reggeli kiló, hamar vissza fogsz állni az ünnepek előttire. :)

  Szép napot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is szép napot :)

   Szeretem Adyt és nemcsak a váradi kötődései miatt, azért nem mertem a teljes testsúlyommal ránehézkedni :D

   Ma végül sétálni megyek a városba, edzés helyett,(a végén úgyis Jilliannél fogok kikötni:) de legalább 3 órát fogok sétálni.. megpróbálom elkölteni a karácsonyra kapott pénzecskémet, szerintem menni fog :)
   Mikor jössz?

   Törlés
  2. Vasárnap megyek, de egy porcikám sem kívánja: három vizsgám lesz jövő héten...

   Ú, a séta is jó! Én anyuval voltam az előbb, mert esik a hó, és olyan ritkán lehet élvezni. :D

   Igen, én is mindig Jilliannél kötök ki, ami bevált, az bevált. És valahogy a szövegeit sem unom, bár már régen tudom, hogy mikor mit mond... :D

   Pedig simán ráhelyezkedhettél volna, biztos örült volna egy bomba csajnak. ;) Nekem nincs különösebb bajom Adyval, vannak jó versei, de egyébként nem ő a kedvenc költőm. :)

   Törlés