2013. március 2., szombat

Egy éve! Pont (fotó)

Pont egy éve kezdtem blogot írni :) meg diétázni is, nagyon gyorsan eltelt és nem is volt vészes sőt, élveztem és jó érzés nagyon, hogy sikerült!

Más! Egerben nagyon jól telt a kikapcs, sokat mozogtam minden nap: séta, úszás, elliptikus tréner, vízitorna, sokat szaunáztam, gőz és infra. De sokat ettem is, elképesztően bőséges és finom a reggeli és a vacsora is, nem tudtam és nem is akartam visszafogni magam, majdnem a rosszullét határáig ettem és volt, h szúrt az oldalam és nehezem tudtam felállni az asztaltól, nem vagyok rá büszke és utolsó nap már alig bírtam enni, de próbálkoztam... meg is lett az eredménye, laza másfél kiló felcsúszott... Az idő is szép volt, úgy sütött a nap, hogy kicsit napoztam is az erkélyen! Itt a tavasz, visszavonhatatlanul!
Kis visszatekintés, jót tesz a lelkemnek :)





megint más! Úgy néz ki lesz közösségi kert Zuglóban és nekünk is lesz egy kis parcellánk, de jó lenne, még nem biztos, de alakul, az önkormányzat támogatja a tervet, nem is lenne messze, gyalog 2 km a lakásunktól.

Nemtom, mi legyen a bloggal, a szigorúan vett fogyókúrának vége és ebben rengeteget segített a blog, az edzések mennek tovább és a felszaladt másfél kilót is le akarom tornázni, menni is fog  ha 1 vagy 2 hónap alatt az sem baj, közben úgyis izmosodni és formálódni fogok még, szóval a blog, nem szeretném abbahagyni, de akkor miről írjak  már minden témában vannak remek blogok, az életünkről? Hát még nem tudom :)

kilók száma: 65.2, ez friss mérés, akkor csak 1 kilót sikerült magamra szednem :) pedig piros napok is vannak!

4 megjegyzés:

  1. Írj a súlytartásról, az sem egyszerű történet, meg a receptjeid is érdekelnek!

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekel, irj ami csak eszedbe jut! Rengeteget változtál, nagyon jól nézel ki a képen!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg nem is szedtél fel, csupán még nem ürült ki a szervezetedből. Egy hetet adok, és lemegy, ha nem is "kínzod" magad. :)
    Grat a bloghoz és mindenhez! :)

    Ajánlom, hogy csinálj hobbiblogot! Horgolás, ételek, akkor a természetes kencék... ilyesmik. ;)

    VálaszTörlés
  4. ksz az ötleteket! gondol-gondol :)

    VálaszTörlés