2013. szeptember 11., szerda

Folytatom!

Kezdek visszarázódni a nyaralás után (+ kemény 1 kiló, vagyis 65-66 között) és hiányzik a blogolás, szóval folytatom, mozgásról, kreativitásról, súlytartásról, zöld megoldásokról, mindenféléről ami foglalkoztat.

Tényleg jó és hosszú nyarunk volt, sok-sok pihenéssel ( több mint 5400 oldalt olvastam), de rengeteg mozgással, nem rendszeresen, de változatos sportokkal. K fogyott 7 kilót, nagyon büszke magára, minden reggel méri magát, van hogy többször is egy nap, nagyon vicces tud lenni amikor nem azt látja amit szeretne :)

A mozgással még mindig és mindig hadilábon állok, az étkezéssel nincsen baj, várom, hogy kezdődjék a suli, akkor meglesz a heti 2-3x a séta és ugyanannyi jóga, esetleg hétvégente elmegyünk túrázgatni ide-oda.

Itt van pár emlékezetes kép a nyárból:
Radnai havasok:Juliéknál + Kölcsey emlékfutás kb. 10 km - teljesítve!!!! ( fele futás- fele séta):

most elég ennyi, a többi még a gépben van :)
Szóval, újra itt, hamarosan jövök tervekkel, ötletekkel, rengeteg van!!!

6 megjegyzés:

 1. Szia! :D Ügyes K, ügyes vagy te, mindenki az! :D Hiányoztál ám! ;) Írjál majd sokat! :) Puszi
  U.i.: Jól néztek ki. ;)

  VálaszTörlés
 2. Mindenki nagyon ügyes :DDD
  Gondoltam én is Rád, főleg h 2x is átmentünk nyáron Nagyhalászon, meresztettem a szemem, hátha meglátlak, vagy felismerem a csodaszép házatokat! :) Fürödni mentünk a Tiszára, július 27.-n (szombaton) egész pontosan, du.
  Szóval így :)

  VálaszTörlés
 3. Fogalmam sincs, mit csináltam aznap, de egyébként a házunk egy mellékutcán van, nem a főúton, légvonalban voltál olyan 100 méterre. :D

  VálaszTörlés
 4. De jó, hogy újra írsz, várom a recepteket különösen!

  VálaszTörlés
 5. Kedves Pipacs és Boszi, köszönöm!

  VálaszTörlés