2013. szeptember 20., péntek

Jógafesztivál és várakozás!

Holnap jógafesztiválra megyek és nagyon izgatott vagyok...program
Tavasszal már voltam és voltam egyszer nyáron is valamikor (na ezért jó naplót írni, hogy vissza lehessen nézni) akkor is izgultam előtte, menni fog-e, nem leszek-e nagyon béna, milyen lesz a hangulat, az emberek és nem csalódtam semmiben sem. Jól bírtam, mentek a pózok, ( eddig 99%-ban itthon edzettem és szépen fejlődöm, más szerint is :), a hangulat és az emberek is rendben volt.
De most, most itt lesz az egyik ( ha nem a legjobb) legjobb jóga oktató és vezetett órát fog tartani, na ez már valami!Az úriember  Manju Jois, ( apja az astanga jóga leghíresebb mestere és megalapítója volt, ezt űzöm én is már kb. másfél éve), 7 éves kora óta gyakorol, 15 éves kora óta tanít, 50 éve.. amolyan utazó tanító és a jóga terjesztője.
Titkon és halkan, valami különleges behatásra, impulzusra várok, kíváncsi vagyok megtalál-e?
Az is lehet egy szót sem fogok érteni abból amit mond :)))) vagy olyan sokan leszünk, hogy nem lesz helyem...szerencsére 2 órát tart az egyikre csak beférek!A fent említett órán kívül, még rengeteg jó program és jóga vár kipróbálásra, szóval ma pihenőnapot tartottam, de a héten 3x gyakoroltam, kicsit meg is húztam a combomat, de holnapra jól leszek.

Mindent bele holnap!!!!


2 megjegyzés:

  1. Mindent bele, jó lesz az! :D Majd írjál élménybeszámolót! :D (Tanárnénisen kiosztom a feladatot... :P) ;)

    VálaszTörlés