2014. április 24., csütörtök

cékitűzések-hétvége

A keddi krama, nem ment a legjobban, a vállam még mindig fáj, ezért ahol meg kell tartanom magam kézzel, az nem megy, de tegnap és ma pihentettem, ma csak 8-ra megyek jin-re, most már alig-alig fáj.

Tegnap vége lett a sulinak, még volt 2 vizsgám, az egyik 4-s, a másik csillagos 5-s lett, múlt félévben csak 5-m volt...és 14.-n kezdődik a vizsgamaraton 18 darab vizsgával, szinte már várom.

Most, hogy már nagyjából átlátom a jógás óratípusokat, habár még mindig van óra és tanár, ahol-akinél még nem voltam, úgy remélem van bőven fejlődési lehetőség: állóképességben, kivitelezésben, tudásszerzésben, összpontosításban, no meg türelemben. A sérülésem dacára már látok fejlődést a gyakorlásomban, a másik meg az, hogy órán sokkal de sokkal több energiát, erőt fektetek a gyakorlásba, mint egyedül.



A hét további része így néz ki:
ma astanga krama
péntek: vacilálok vagy half led, vagy krama, ha ma már nem fáj akkor az utóbbi Istvánnal
szombat: vendégeink lesznek
vasárnap: teázós, sütizős, beszélgetős összejövetel a Bandhában (szatszang), viszek vegán sütit, vagy kekszet

Kell vásárolnom pár dolgot, fehér ing-blúz egy sincsen nekem, alkalmi bársony szoknya, fekete vagy bordó, valamint jó nedvszívó törölköző a jógához, mer csorog rólam a víz rendesen, pedig nincsen túl meleg a teremben :)

A tanulás, a jógázás és a blogolás, most sajnos az olvasás rovására megy, de ott lesz majd a nyár, lesz időm bepótolni, a jó könyv és a hangulat hiánya is belejátszik ebbe.

1 megjegyzés:

  1. Tok jo torcsiket lehet a decathlonban venni, mindent felsziv. Van kisebb es nagyobb is. Tobb szonben.
    http://www.decathlon.co.hu/torolkozok/8305952-torolkozo-xl-110x180-cm-1.html
    Gyogyulgass minel elobb! :)

    VálaszTörlés