2014. július 10., csütörtök

Megint itthon

Vagyis nagyon hamar eltelt a fonyódi nyaralás, volt mindenféle idő, ha jó volt fürödtünk, ha rossz akkor pecáztunk.Nagyon jókat ettünk, ittunk és főleg meggyes sört, idén ez a sláger és láss csodát, kevesebb kilóval jöttem, mint mentem. Szorgalmasan gyakoroltam a fejenállást és már sikerül nyújtott lábbal felmenni, régebben próbálgattam, nem ment, aztán hirtelen egyszer csak sikerült és azóta is mindig. Reggelente csoportosan jógáztunk, ketten is jógázgatnak a csapatból, délután estefelé egyedül jógáztam a szúnyogokkal, hiába nem szeretek egyedül gyakorolni :)

Nagy-nagy dicséretét kaptam a Bandhában a gyakorlásomra és ebből kifolyólag plusz 1 hónap bónuszt, a reggeli, Mysore órákra, nagyon örülök neki. Sajnos nem fogom tudni teljes egészében kihasználni mert, kb 2 hét múlva megyünk Zakopanéba, majd augusztus elején Váradra és Juliékhoz, de amikor tehetem akkor megyek.

Most a 3 napos pihenőn vagyok, tegnap este még voltam jógázni, elég jól ment, leszámítva, hogy kétszer is olyan hányingerem volt, hogy aszittem végem :) nem tudom miért, nem ettem semmi extrát (krumplifőzelék fasírttal), igaz nem 4, hanem csak 3 órával jóga előtt, de keveset ettem, kellemetlen volt az biztos, arra gondoltam, jaj csak most ne nagyon igazítgassanak, mert kidobom a taccsot. (lehet a menstruáció miatt, szinte óra után jött meg), szóval nem tudom...

A képek most nem jöttek össze, vagyis én fotózgattam, így értelemszerűen egyiken sem vagyok rajta :) De hosszú még a nyár bepótolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése