2012. június 23., szombat

5. nap, utazás haza

11 óra alvás után elindultunk haza, Ótátrafüreden beköszöntünk egy régi ismerőshöz, aki süteményt sütött a tiszteletünkre és jégbe hűtött Becherovkával várt, nem lehetett nemet mondani :) utána már jó kislány voltam, de majd holnap reggel minden kiderül...

reggeli: kávé, 1 pudingos sütemény
tízórai: 2 kupica becherovka, 2 kocka rebarbarás piskóta
ebéd: pacalleves (nem olyan jó mint az otthoni)
vacsora: 1 kaukázusi kefir

Ótátrafüred még így is szép, dacára a pusztító 2004-s viharnak , már sokkal jobb, még 40-50 év és a régi lesz, mondják a helyiek. Nagyon sajnálom :(

Meg kell jegyeznem a lengyelek nagyon kedvesek, vendégszeretőek, minket magyarokat meg kiváltképp szeretnek, a konyhájuk is egész jó, nem akarnak átverni, az árak barátságosak, rengeteg gyerek van.
Zakopane pedig egy kis ékszerdoboz, hosszú sétálóutcával, amely mindig tele van, családokkal, turistákkal, bakancsosan, hátizsákostul, mindenki eszik-iszik, szóval szép volt jó volt, biztosan visszamegyünk még valamikor egy őszi túrázásra.

Itthon a mérleg a zordabbik arcát mutatta, ezért rádolgozom a holnapi mérlegelésre, teával, kefirrel... egy elfogyasztott falatot és kortyot sem bánok, ha egy hétig is kell nagyon odafigyelnem és szigorúan diétáznom, akkor sem, megéri, megérte!

2 megjegyzés:

  1. Azért, egy icipicit bánom, de ez már nem változtat semmit-semmin, akkor meg inkább mégse bánom... :DDD

    VálaszTörlés