2012. június 24., vasárnap

73.4kg és dilemma

Na, van szűk két hetem a balatoni nyaralásig, addig össze kell szednem magam, a versenynek is 2 hét múlva lesz vége!!! Akkor lesz 4 hónapja, hogy diétázom, jó lenne még 2 kilót leadni és akkor elégedett lennék, sajnos már most is elégedett vagyok (enyhén), talán azért lassultam le mostanában, meg az utazások stb.


Még nem döntöttem el, ugyanis fogalmam sincs, hogy hogyan tovább, próbáljak súlyt tartani nyáron és ősszel leadni a maradékot, vagy a nyaralások alatt is tartsam a diétát, amit nehezen tudok, de nem is lehetetlen, az sem rossz ha közben is lemegy hetente 20-30 vagy több deka???  Még van idő eldönteni...


reggeli: kávé
ebéd: felső csirkecomb sütve, salátával
uzsonna: 1 müzliszelet
vacsora: ua. mint az ebéd
este: light joghurt


mozgás: kb 2 órás séta, más mozgásra nem bírtam magam rávenni ebben a melegben :(


Holnap valami főzelék lesz tojással és ki kell mennem a piacra valami frisset venni, azért kíváncsi vagyok a holnap reggeli kilókra, mert hétfőn mindig szebb szokott lenni a kijelző :)))


tehát új hét, visszaszámlálós, bele fogok adni apait-anyait, semmi utazás, vendégség nincsen kilátásban, a körülmények ideálisak, meglátjuk mi lesz ebből! :)


5 megjegyzés:

  1. Én azt javasolnám, hogy szabi alatt próbálj viszonylag egészségesen étkezni, de más megkötés ne legyen. Kell egy kis feltöltődés, és utána újult erővel tudod folytatni; míg ha megpróbálod betartani és melléeszel (nyaralás alatt szerintem ennek elég nagy az esélye), akkor csak rosszul érzed magad tőle.

    Mozgás: nekem a reggeli (6:30-7:30 közötti) futás bejött, akkor még friss a levegő, kellemes az idő.

    VálaszTörlés
  2. Igen Boszi, úgy vagyok vele ahogy a Te mottódban van :))) Le a kalappal előtted és korai futásod előtt, nagyon ügyes vagy és céltudatos!!!

    VálaszTörlés
  3. A pihenés tényleg nem árt. Meg ha egészségesen étkezel, mozgol eleget, akkor semmi gond nem lehet. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen, de ha úgysem tudok aludni, nem kihívás a reggeli futás :) Ha fel kellene kelni hozzá, na akkor az lenne :)

    VálaszTörlés
  5. Julcsi én is ebben reménykedem!!! :DDD

    VálaszTörlés